Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mii de turiști au ajuns deja la mare, în Mamaia și Vama Veche, pentru a se distra de 1 Mai

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mii de turiști au ajuns deja la mare, fie în stațiunea Mamaia, fie la Vama Veche. Odată cu tinerii care au vrut să simtă din nou briza mării, au intrat în dispozitiv și forțele de ordine.

Stațiunile Mamaia și Vama Veche au revenit la viață vineri dimineață. Se simte un dute-vino atât la hoteluri, cât și pe șosele.

Mii de turiști au ajuns deja la mare, dar mai sunt și cei care se află pe drum spre litoral. Nu uitați că, din acest moment, au intrat în dispozitiv și sute de polițiști și jandarmi.

Deși litoralul a scăzut sub incidența de 3 cazuri la mie, regulile sanitare aplicate spun că în Mamaia restaurantele și terasele sunt închise la interior, iar la Vama Veche pot funcționa la capacitate de doar 30%.

Iar, vineri, 30 aprilie, stingerea se dă la ora 22.00, iar sâmbătă aveți voie să depășiți această oră fără declarație doar dacă mergeți spre sau dinspre biserici. Oricâte restricții ar fi, tinerii care au ajuns deja la mare recunosc că abia au așteptat să simtă briza marii și nisipul în tălpi.

Citește și
plaja litoral
Bulgaria deschide granițele de Paște și 1 Mai pentru turiștii imunizați. Comunicat oficial

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult