Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Magazinele de unde îşi iau miliardarii cadourile de Crăciun. Ochelari de soare de 5.000 $

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cadouri cu preţuri ameţitoare - de pildă, cizme care costă zece de mii de dolari ori stilouri de aproape trei ori mai scumpe: Astfel de daruri sunt cumpărate de bogaţii lumii pentru a le pune sub brad.

Unul dintre locurile în care găsesc asemenea comori este o stradă din Beverly Hills. Este adevărat că mulţi dintre cei care ajung acolo sunt turişti care se mulţumesc doar cu admiratul vitrinelor. Dar, chiar şi aşa, directorii magazinelor se aşteaptă la vânzări cu cel puţin zece la sută mai mari decât anul trecut.

Rasfatati de un soare prietenos şi îmbrăcaţi ca într-o zi de vară ceva mai răcoroasă. Aşa isi fac oamenii cumpărăturile de Crăciun pe o cunoscuta alee comercială din Beverly Hills. Şi fiecare magazin vine cu oferte menite să le ia ochii clienţilor.

De exemplu, aceste cizme din piele acoperită cu treii mii de cristale Swarowski - care costă zece mii de dolari. În altă parte, clientela asistă la o mică prezentare de modă. Pentru o ţinută spectaculoasă de sărbători, doamnele pot opta pentru această rochie de aproape sapte mii de dolari. Dar sunt si alte tzinute care asteapta sa fie purtate, la fel de luxoase.

Foarte apreciate, spun vânzătorii, sunt si aceste poşete cu cristale Swarowski, în formă de baloane cu aer cald sau ochelari de soare - preţul se ridica la cinci mii de dolari.

Citește și
Caine
Festivalul canin din Beverly Hills: patrupedele au participat la parade de modă

La capitolul bijuterii, se remarcă acest inel cu un diamant galben de 14 carate, care costa 1,4 milioane de dolari.

Cu astfel de sume în joc, nu este de mirare că directorii sunt dispuşi să mute magazinul, pentru scurt timp, in casa clientului.

Jonathan O'Keefe, reprezent al unui magazin: "Avem un Mercedes Sprinter echipat cu seif, pentru transportul bijuteriilor. Putem livra o garderoba completă. Putem aduce o croitoreasă şi un makeup artist acasă sau la hotelul dvs."

O alta varianta ar fi acest stilou din aur de 18 carate, de 29 de mii de dolari, sau aceşti ochelari de soare, care costa 11 mii de dolari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult