Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lecții de caiac, în parcurile din Capitală: „Adrenalină și emoții”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Într-o capitală agitată cum este Bucureştiul există şi oaze de linişte. De pildă, cei dornici de relaxare se pot retrage pe lacul Herăstrău, unde se pot plimba cu caiacul.

Şi au ocazia să se bucure de o astfel de experienţă în timpul săptămânii, spre încântarea părinţilor, dar şi a copiilor.

Astfel sunt invitaţi iubitorii de caiace să cucerească lacul Herăstrău unde, timp de două ore, uită de stres şi se relaxează după o zi încărcată la muncă.

Pentru unii a devenit deja o tradiţie să se bucure de aceasta oază de linişte din mijlocul Capitalei, în timp ce în cazul altora a fost nevoie de curaj pentru a se urca într-un caiac.

Băiețel: „Nu mi-a fost frică, ba din contră am vrut să intru în apă în fiecare clipă. A fost plimbarea superbă şi cu multă adrenalină şi emoţii!"

Citește și
Turista
Cum se refac petrecăreții din Mamaia după o noapte de distracție

Bărbat: „Ca de fiecare dată, excelentă după o zi întreagă de muncă şi, după cum vedeţi, am luat-o şi pe fii-mea cu mine."

Pentru o asemenea experienţă, doritorii plătesc 60 de lei. Însă merita efortul, spun cei care au avut ocazia să fie martorii unui apus senzaţional.

Narcis Brândușescu, ghid: „Marţea şi joia ieşim să ne relaxăm după serviciu, pur şi simplu ne bucurăm de o linişte cum nu mai găseşti în mijlocul Bucureştiului."

Ramona Niță, organizatoare: „Ne-am gândit noi că ar fi o ocazie foarte bună într-o zi de marţi să scăpăm de stresul de la birou şi să ne relaxăm pe mijlocul apei, să vedem Herăstrăul puţin altfel."

Dar, înainte de a se aventura, este nevoie de un instructaj riguros. Plimbări asemănătoare sunt organizate la sfârşit de săptămână şi în Delta Neajlovului, dar şi în Delta Argeşului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult