Modifica setarile cookie
Toate categoriile

În această săptămână s-au deschis băile reci de la Techirghiol. Cât costă o noapte de cazare în stațiune

Your browser doesn't support HTML5 video.

Litoralul nu înseamnă doar soare și mare. Cei suferinzi pot găsi aici alinare dacă apelează la darurile naturii. Inclusiv cei care au fost bolnavi de Covid.

n această săptămână s-au deschis băile reci de la Techirghiol. Așa că, după luni de pauză, vă puteţi iarăși bucura de beneficiile nămolului terapeutic.

Tot mai multe hoteluri de la malul mării oferă şi tratamente medicale sau momente de relaxare care ne redau pofta de viaţă. Aşa se întâmplă şi la acest hotel de 4 stele din Eforie Nord. În această perioadă, preţurile sunt atrăgătoare.

Alexandra Bedregeanu – şef recepţie hotel & spa: "Pleacă de la 99 lei pe zi de persoană în cameră dublă, cazare cu mic dejun. La servicii de cazare cu mic dejun oferim circuitele balneare gratuite".

Doritorii au acces în zonele de tratament şi relaxare doar în baza unei programări. Aşa că nu e niciodată agomerat.

Citește și
Coronavirus
Ipoteza unui accident de laborator la Wuhan, la originea SARS-CoV-2, acreditată din nou de cercetătorii americani

Femeie: "Sunt numai de 2 zile venită şi deja mă simt foarte bine. Este foarte relaxant, am găsit un personal cald, e bine din toate punctele de vedere".

Bărbat: "Nu este prima dată când venim, tocmai asta spune foarte multe, revenind asta înseamnă că ne-am simţit foarte bine. Avem 6-7 zile, dar merită şi un weekend pentu spa".

Gazdele oferă momente de relaxare pentru toate gusturile şi nevoile.

Costina Ciorbaru – manager hotel & spa: "Începem cu masajul clasic de relaxare, avem terapii mai complexe care implică împachetări, scraburi corporale masaj cu pietre vulcanice, masaj cu beţe de bambus". La Techirghiol, specialiştii pregătesc şi un program de recuperare pentru cei care au avut Covid.

Olga Surdu – medic primar recuperare medicina fizică şi balneologie: "Vom face săptămâna viitoare şi un program de gimnastică respiratorie cu ore fixe. Aerul sărat, încărcat cu ionii din apa lacului sunt favorabili funcţiei respiratorii. Perioada minimă ca tratamentul să fie eficace şi ca efectele să reziste a la long este de 2 săptămâni".

Pe malul lacului sunt vestiare, duşuri şi o plajă amenajată.

Medicii atrag atenţia că pentru orice procedură de recuperare este nevoie mai întâi de recomandarea specialiştilor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult