Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Distracție la munte, în ultima zi de vacanță. Părinții au prelungit sejurul pentru a evita traficul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ultima zi de vacanţă a şcolarilor a fost aglomerată şi pe pârtii şi pe unele şosele.

Puţini au fost turiştii care au găsit, totuşi, o strategie ca să evite cozile infernale din trafic: şi-au prelungit sejurul, mulţumiţi că şi preţuri de săptămâna viitoare sunt ceva mai mici.

De exemplu, trei zile de cazare la o pensiune din Azuga, pentru trei persoane, costă acum 1.400 de lei, în loc de 2.000, spun turiştii.

La Păltiniș, ultima zi de vacanţă a fost însorită şi cu multă veselie. Pentru că în staţiune a fost zăpad[ destulă, cei mici s-au desprins cu greu de derdeluş. Şi Poiana Braşov a răsunat duminică de glasurile copiilor.

Cu gândul doar la distracţie, un băieţel aflat în vacanţă la Azuga a şi uitat de şcoală.

Citește și
trafic dn1
Trafic de coşmar pe DN1. Oamenii au făcut sudoku şi au discutat cu şoferii de pe contrasens

Reporter: Ultima zi de vacanţă? Copil: Cum adică ultima zi de vacanţă? Reporter: Păi nu începi şcoala? Copil: Ba da.

Cei care pot prelungi sejurul chiar şi cu o zi, preferă să evite aglomeraţia din trafic. O familie din Ploieşti a găsit şi o ofertă avantajoasă. Pentru 3 zile de cazare cu pensiune completă - un grup de 3 persoane plăteşte 1.400 de lei.

Părinte: "Încercam să ne bucurăm de aceste 3 zile de vacanţă pe care le-am luat de la noi putere. Din punct de vedere al cazării cred că sunt un pic mai mici preţurile."

Pe DN 1, deşi nu a fost la fel de aglomerat ca de sărbători, în special între Azuga, Buşteni şi Sinaia s-au format cozi de maşini.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult