Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce primește un cuplu care a dat 1700 de euro pentru 4 nopți la un hotel în Poiana Brașov

Your browser doesn't support HTML5 video.

În prag de revelion, hotelurile de pe Valea Prahovei sau din Brașov sunt pline. Turiștii care nu au mai găsit locuri s-au cazat și în Breaza sau Câmpina.

Gazdele au investit sute de mii de euro în programe artistice, iar pentru masa festivă bucătarii pregătesc caviar, medalion de căprioară cu trufe și biban cu piure de morcov și aromă de portocale. Prețurile pentru trei sau patru nopți de cazare încep de la 700 de euro de persoană.

Într-un hotel de cinci stele din Poiana Braşov nu mai sunt camere libere. 1700 de euro a plătit un cuplu pentru un pachet de 4 nopţi care include şi petrecerea de Revelion, la care vor cânta artiştii de la Direcţia 5. Organizatorii spun că în pachetul deja plătit sunt cuprinse şi şampanii scumpe, de 3500 de lei.

Turist: "Contează să fie mâncarea bună, de preferat formaţie cu muzica live"

Pentru cina festivă a fost angajat un bucătar maestru în arte culinare, care ne spune că în farfurie trebuie să existe un echilibru între carne şi legume, iar sosul să înnobileze preparatul.

Într-un alt hotel de 4 stele din Poiana Braşov turiştii am întâlnit această familie din Brăila. Pentru cinci nopţi de cazare, cei doi soţi, veniţi cu bonă şi doi copii, au plătit 2300 de euro. Pentru cei mici, se organizează o petrecere separată, cu animatori.

Pentru petrecerea de Revelion, organizatorii au investit peste 100.000 de euro şi au invitat mai mulţi artişti.

Mirabela Bârsan, reprezentant hotel "O să avem revelionul copiilor, începând cu ora 21:00, avem petrecere special pentru ei. Cei mari pot să stea liniştiţi să petreacă în voie până dimineaţa"

Lângă pârtia din Poiana Braşov, reprezentanţii hotelurilor au stabilit să aprindă focurile de artificii pe rând.

Pe Valea Prahovei mai sunt locuri libere în pensiuni sau hoteluri, iar preţurile sunt între 350 şi 500 de lei pe noapte.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult