Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce prețuri sunt la hotelul lui Hagi, din Mamaia. Un sejur la Iaki depășește și 3.000 de euro

Un sejur la hotelul Iaki din Mamaia, deținut de Gheorghe Hagi, poate depăși și 3.000 de euro, în condițiile în care unitatea de 4 stele a raportat pentru anul trecut cele mai mari afaceri de la deschiderea sa, în 1999.  

Un sejur de 7 nopți în luna iulie într-o cameră dublă standard la hotelul Iaki din Mamaia al lui Gheorghe Hagi costă 1.407 euro, fără mic dejun sau acces la spa, iar asta cu 25% reducere, scrie Replica de Constanța. Fără reducere, sejurul ar costa 1.876 euro.

Un apartament standard la Iaki are un preț redus de 2.071 euro pentru 7 zile în luna iulie sau 2.763 euro, fără reducerea aferentă lunii iulie, preț în care nu intră micul dejun sau accesul la spa.

Pentru accesul la piscină, saune și jacuzzi se percep 145 lei intrarea pentru adulți și 69 de lei pentru copii, în timp ce parcarea costă și ea 20 de euro pe noapte.

Una peste alta, un sejur de 7 zile poate depăși lejer 3.000 de euro la hotelul lui Hagi, iar asta se reflectă și în situația financiară a firmei care îl administrează.

Citește și
echipa națională
Ilie Dumitrescu, în presa belgiană: ”Avem o calitate individuală uriașă”. Pe cine alege între Hagi și De Bruyne
Hotelul lui Hagi a raportat în 2023 cele mai mari afaceri de la înființarea sa

Hagi Sport SRL a raportat pentru anul 2023 cele mai mari afaceri de la înființarea sa, în 1999. Astfel, hotelul Iaki a declarat venituri de 25,6 milioane lei, dar și un profit mult mai mic, respectiv 1,2 milioane lei, față de cel înregistrat în 2022, când declara un plus de 4,4 milioane lei.

Hotelul lui Hagi a declarat, de asemenea, 138 de angajați, precum și datorii totale de 3,5 milioane lei.

Hagi a cumpărat hotelul în 1999 și l-a denumit Iaki, după numele celor doi copii ai săi, Ianis și Kira. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult