Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Autoritățile unei țări europene, nemulțumite că au cea mai frumoasă plajă: „Ne aduce probleme”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sunteţi în căutarea unei plaje perfecte pentru următoara vacanţă? Nu mai trebuie să vă pierdeţi timpul să cercetaţi.

O renumită pagină de internet specializată în turism spune că cea mai frumoasă plajă din Europa se află în Croaţia, la 30 de minute de Dubrovnik.

Dacă pentru turişti zona e de vis, autorităţile locale se tem că numărul mare de vizitatori ar putea să distrugă această minune a naturii.

Imediat ce ieşi din acest tunel sculptat în piatră dai cu ochii de apele turcoaz ale Mării Adriatice şi de plaja Pasjaca. Situată într-o zonă izolată, pentru a ajunge la ea trebuie să faci ceva ceva mişcare. Efortul fizic merită însă cu vârf şi îndesat spun cei care au vizitat locul.

Turist: „E cam greu de găsit pe drum. Nu există niciun indicator. A trebuit să folosim un sistem de navigaţie pentru a găsi această plajă. Dar a meritat!”

Citește și
Descoperire alarmantă despre loţiunile de plajă. Ce trebuie să scrie pe etichetă
Descoperire alarmantă despre loţiunile de plajă. Ce trebuie să scrie pe etichetă

Deocamdată turiştii sunt puţini la număr, însă autorităţile locale se aşteaptă ca numărul lor să crească.

Bozo Lasic, primar: „Faptul că această plajă a fost declarată cea mai frumoasă din Europa, ne va aduce numai probleme. Turiştii o vor invada. Suntem totuşi bucuroşi că am primit această recunoştinţă. Anul acesta am investit 27.000 de euro în această zonă.”

Fondurile nu au inclus şi locurile de cazare. Trebuie să ştiţi că în zonă nu există niciun hotel sau pensiune, iar dacă mergeţi să vă relaxaţi sub razele soarelui luaţi-vă provizii, pentru că nu veţi găsi niciun restaurant. Plaja sălbatică este o oază ascunsă de recreere.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult