Aproximativ 3.000 de turiști își petrec Paștele pe litoral. Cele mai multe hoteluri deschise sunt în Mamaia și Eforie Nord
Your browser doesn't support HTML5 video.
Soarele a strălucit la amiază, iar marea a fost liniștită. Așadar, a fost ziua perfectă pentru plimbări lungi. Turist: "Suntem din București și în minivacanță, să vedem cum e apa”. Hotelurile care sunt deschise în această perioadă sunt pline.
Bucătarii le-au pregătit oaspeților drob și friptură de miel, dar și scoici proaspete de Marea Neagră.
Florian Zeca, chef bucătar: "Mai avem un berbecuț pe care o să îl băgăm la marinat, la băițuit și pentru proțap pentru mâine. Câte ore va sta la proțap? 10 ore minim.”
Iulian Tenie, manager hotel din Mamaia: "Avem un program de divertisment special pregătit pentru copii, dar în egală măsură și pentru adulți cu muzică live, dans așa că imediat după miezul nopții o să înceapă practic petrecerea.”
Aproximativ 3.000 de turiști își petrec sărbătorile pe litoral. Cele mai multe hoteluri deschise sunt în Mamaia și Eforie Nord.