Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aproximativ 3.000 de turiști își petrec Paștele pe litoral. Cele mai multe hoteluri deschise sunt în Mamaia și Eforie Nord

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pe litoral, soarele s-a strecurat curajos printre norii de vreme mohorâtă. Sâmbătă, vântul abia dacă și-a făcut simțită prezența, așa că turiștii au profitat de cadoul naturii și s-au plimbat pe faleză sau pe plajă.  

Soarele a strălucit la amiază, iar marea a fost liniștită. Așadar, a fost ziua perfectă pentru plimbări lungi. Turist: "Suntem din București și în minivacanță, să vedem cum e apa”.  Hotelurile care sunt deschise în această perioadă sunt pline.

Bucătarii le-au pregătit oaspeților drob și friptură de miel, dar și scoici proaspete de Marea Neagră.

Florian Zeca, chef bucătar: "Mai avem un berbecuț pe care o să îl băgăm la marinat, la băițuit și pentru proțap pentru mâine. Câte ore va sta la proțap? 10 ore minim.”

Iulian Tenie, manager hotel din Mamaia: "Avem un program de divertisment special pregătit pentru copii, dar în egală măsură și pentru adulți cu muzică live, dans așa că imediat după miezul nopții o să înceapă practic petrecerea.”

Citește și
gara de nord
Aglomeraţie în gări, înainte de Paște. Operatorii feroviari au fost nevoiți să suplimenteze numărul de vagoane

Aproximativ 3.000 de turiști își petrec sărbătorile pe litoral. Cele mai multe hoteluri deschise sunt în Mamaia și Eforie Nord.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult