Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ziua Internaţională a Dunării. Avram Iancu va înota 12 ore fără oprire pe Dâmboviţa

Ziua Internațională a Dunării este marcată pe 29 iunie. Cu acest prilej, bibliotecarul Avram Iancu va înota, timp de 12 ore, pe râul Dâmboviţa.  

Avram Iancu va înota fără oprire, în intervalul orar 9.00-21.00, pentru a susţine proiectul „Conil - Transformăm orice dizabilitate în abilitate”. Startul se va da în faţa Bibliotecii Naţionale.

La eveniment va fi prezent și directorul Bibliotecii Naţionale, istoricul Adrian Cioroianu, însoțit de alţi colegi bibliotecari, de câţiva dintre copiii beneficiari ai acestui proiect şi de membri ai Asociaţiei Conil.

Demersul lui Avram Iancu urmăreşte să strângă fondurile necesare pentru ca 100 de copii cu nevoi speciale să poată beneficia de programe gratuite de recuperare prin artă, sport, muzică şi digitalizare, informează un comunicat de presă al Asociaţiei Conil, conform Agerpres.

Avram Iancu a intrat în istorie ca fiind singurul om din lume care a traversat Dunărea înot, de la izvoare la vărsare, fără costum de neopren.

Citește și
Avram Iancu
Avram Iancu, nominalizat la titlul de "cel mai bun performer al anului 2021". Cum poate fi votat

Citește și ANM: Cod portocaliu de caniculă în nouă judeţe, în următoarele trei zile. Cod galben de căldură în restul ţării

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult