Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Scandal la Adunarea Generală a Federației Române de Tenis. Poliția și ambulanța au fost chemate la fața locului

Ion Țiriac, 82 de ani, și-a prezentat, luni, demisia din funcția de președinte al Federației Române de Tenis.

Omul de afaceri a renunțat la funcție în cadrul Adunării Generale a FRT, eveniment marcat de un incident neașteptat.

Marius Vecerdea, reprezentantul clubului Pamira Sibiu, a rămas fără microfon chiar în timp ce ținea un discurs îndreptat împotriva lui  Ion Țiriac.

„Am o simplă calitate de pasionat al tenisului... şi e o mare ruşine, domnule Ţiriac, să nu menţionaţi centrul regional din Sibiu, o investiţie foarte mare. Lăsaţi-mă să vorbesc, pentru că am avut aici un personaj care a vorbit 24 de minute în calitate de demisionar (n.r. - Ion Ţiriac).

Lăsaţi-mă să răspund la minciunile pe care le-a debitat. Raportul de activitate nu cuprinde una dintre cele mai mari investiţii din tenis făcute din bani privaţi complet. Tenis Club Pamira este printre cluburile care plătesc cei mai mulţi bani la stat, bani care se duc, culmea, la majoritatea celor care votează aici.

Citește și
Ion Ţiriac
Ion Ţiriac renunţă la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. Pe cine ar vrea în loc: ”Iohannis e ocupat”

Este o bătaie de joc să ne chemaţi aici fără să ne trimiteţi bilanţul, fără să trimiteţi planul, fără să ne trimiteţi pe cine afiliaţi, pe cine dezafiliaţi... Ce faceţi cu federaţia asta? Nimic, zero, zero, zero... păi, nu vă e ruşine?”, a afirmat Vecerdea.

La un moment dat, un alt membru al Adunării Generale a intervenit și i-a confiscat microfonul lui Vecerdea.

„Vă rog frumos să-l daţi afară din sală, pentru agresiunea la care am fost supus. Sau consemnaţi în procesul verbal acum. Este o agresiune”, a strigat Vecerdea. 

„Oprește ședința și dă-l afară”, a spus și Ion Țiriac.

Apoi, la solicitarea lui Marius Vecerdea, la fața locului au ajuns un echipaj de poliție și o ambulanță, potrivit gsp.ro.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult