Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Ce scrie pe adidașii purtați de Simona Halep la Australian Open. Detaliul observat de australieni

Simona Halep a învins-o pe americanca Jennifer Brady cu 7-5 (5), 6-1, în prima rundă a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, care a debutat la Melbourne.

În timpul partidei, Simona a purtat o pereche de adidași personalizați pe care scria "SIM♥". Acest lucru a fost observat și de persoanele care administrează contul de Twitter al Australian Open și care au postat un filmuleț în care se observă detaliul.

 

Simona Halep a declarat după victoria obţinută în faţa americancei Jennifer Brady, în turul I al Australian Open, că o cam doare încheietura mâinii drepte, la care s-a accidentat în timpul partidei de marţi.

„Mă doare un pic încheietura mâinii, dar nu mă gândesc la ea acum, vreau să mă recuperez şi să mă răcoresc pentru a fi aptă în vederea meciului din turul al doiela. Aşa a fost şi în 2018, m-am accidentat tot în primul tur. Este un sentiment foarte frumos să-l am din nou în echipă pe Darren. Am o echipă bună şi le mulţumesc pentru că că susţin tot timpul, ştiu că nu le e uşor”, a spus Halep la interviul de pe teren, potrivit News.ro.

Citește și
halep
Simona Halep a învins-o la Australian Open 2020 pe Jennifer Brady: 7-6 și 6-1

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult