Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vergil Andronache: „Victoria este numai a băieţilor. Vreau să rămân la FCSB”

Antrenorul interimar al formaţiei FCSB, Vergil Andronache, a declarat joi, după calificarea în play-off-ul Europa League, că şi-ar dori să continue la conducerea băncii tehnice, dar a precizat că decizia îi aparţine finanţatorului Gigi Becali.

Referitor la victoria din Cehia, Andronache a precizat că meritul este exclusiv al jucătorilor: "Victoria este numai a băieţilor, meritul este al lor, noi nu am făcut nimic altceva decât să asigurăm continuitate aici. Trebuie să îl felicităm pe Panţîru pentru reuşita lui, ştiam de la început că trebuie să fac două schimbări şi asta ne permitea lotul. Am considerat că echipa arăta bine aşa şi nu trebuia să facem alte modificări. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, competiţia i-a motivat şi nimic altcineva. Pe Pintilii eu l-am rugat să dea indicaţii de pe margine, este un simbol al clubului şi l-am simţit foarte aproape, asta mi-am dorit. Eu vreau să felicit jucătorii, au tot respectul meu, eram sigur că vor face un meci bun şi atitudinea a fost extraordinară".

FCSB s-a calificat cu emoţii în play-off-ul Europa League la fotbal, după ce a învins echipa cehă FK Mlada Boleslav cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Mestsky din Mlada Boleslav, în manşa secundă a turului al treilea preliminar.

Vicecampioana României a smuls calificarea graţie golului marcat de Ionuţ Panţîru (90+1), după ce scorul fusese 0-0 în prima manşă.

FCSB va juca în play-off cu formaţia portugheză Vitoria Guimaraes, care a trecut cu 3-0 şi 6-0 de letonii de la Ventspils FK. FCSB va juca primul meci pe teren propriu, în data de 22 august.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult