Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un star din NFL a fost amendat cu 5 milioane de dolari şi suspendat 11 meciuri, după ce a fost acuzat de agresiuni sexuale

DeShaun Watson, jucătorul echipei de fotbal american Cleveland Browns, acuzat de mai multe agresiuni sexuale, a fost suspendat 11 meciuri şi amendat cu 5 milioane de dolari.

Watson, care a venit la Browns în acest sezon, după cinci ani petrecuţi la Houston Texans, a fost ales de trei ori pentru Pro Bowl, All-Star Game-ul NFL. Sportivul a fost suspendat pentru încălcarea codului de conduită al ligii americane.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost acuzat de agresiune sexuală de 25 de femei, informează News.ro, care citează L’Equipe. Pentru sportiv nu au existat urmări penale, însă împotriva sa există mai multe plângeri în civil.

Iniţial, Watson a fost suspendat şase meciuri. Însă NFL a făcut alep şi sportivul a primit 11 meciuri suspendare şi o amendă de cinci milioane de dolari.

Ca urmare a sancţiunii, DeShaun Watson va rata două treimi din sezonul regular al NFL (care are 17 etape şi începe la 8 septembrie). Watson va putea juca din data de 28 noiembrie.

Citește și
Kevin Spacey
Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult