Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un jucător de hochei a murit după ce o patină i-a tăiat gâtul, în timpul unui meci. VIDEO

Un jucător american de hochei de la echipa engleză Nottingham Panthers a murit după ce o patină i-a tăiat gâtul, într-un meci de cupă care a avut loc sâmbătă, în fața a peste 8.000 de spectatori.  

Adam Johnson, în vârstă de 29 de ani, a murit în urma unui accident ciudat, a transmis duminică echipa sa, iar unul dintre cei peste 8.000 de oameni care au asistat la groaznicul incident a spus că a fost ”fără îndoială, cel mai rău lucru pe care l-am văzut vreodată”, scrie Insider.

Tânărul legitimat la Nottingham Panthers juca sâmbătă într-un meci de cupă împotriva celor de la Sheffield Steelers, când a fost lovit în gât de lama unei patine.

Într-o postare pe Facebook, mama lui, Kari Johnson, a spus că „și-a pierdut jumătate din inimă”, după ce medicii au confirmat că fiul ei a murit.

Citește și
accident
Un șofer de 23 de ani fără permis a murit după ce mașina lui s-a răsturnat și a luat foc. Alți doi tineri au fost răniți FOTO

Într-o postare pe X, echipa celor de la Panthers a scris că este „cu adevărat devastată” să anunțe că Johnson a murit în urma unui „accident ciudat”.

„Panterele ar dori să transmită gândurile noastre și condoleanțe familiei lui Adam, partenerei sale și tuturor prietenilor săi în acest moment extrem de dificil”, se arată în comunicat. „Adam, numărul nostru 47, nu a fost doar un jucător remarcabil de hochei pe gheață, ci și un coechipier grozav și o persoană incredibilă, cu toată viața în față”.

Liga de Elită de Hochei pe Gheață (EIHL) din Marea Britanie a confirmat că a amânat toate meciurile de duminică în urma „știrilor profund supărătoare”.

Mulți dintre cei 8.000 de spectatori prezenți au rămas traumatizați de „accidentul ciudat” de pe Utilita Arena Sheffield.

”O întâmplare de coșmar”

Un utilizator X a scris că a fost „fără îndoială, cel mai rău lucru pe care l-am văzut vreodată”.

„Nu mă pot opri să mă gândesc la toți cei care au fost traumatizați de ceea ce s-a întâmplat, în special la cei ale căror vieți s-au schimbat într-o clipă”, a adăugat ea într-o postare ulterioară. Un alt utilizator a spus că este o „întâmplare de coșmar”.

Incidentul părea să se întâmple în timp ce un jucător al lui Sheffield Steelers a încercat să abordeze unul dintre coechipierii lui Johnson, a raportat MailOnline.

Ecranele de protecție au fost scoase pe gheață și puse în jurul lui Johnson, după ce jocul a fost oprit.

Johnson a jucat anterior 13 meciuri pentru Pittsburgh Penguins din NHL în sezoanele 2018-2019 și 2019-2020. De asemenea, a jucat două sezoane la Universitatea din Minnesota Duluth.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult