Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fotbalist român va fi prezent la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Ce echipă națională va reprezenta | GALERIE FOTO

Chiar dacă echipa națională de fotbal a României nu s-a calificat la Campionatul Mondial din Qatar, un jucător român va fi prezent la turneul final.

Ajdin Hrustic are 26 de ani, este legitimat în Serie A, la Verona și face parte din lotul cu care Australia va aborda ediția din acest a Mondialului.

Născut pe 5 iulie 1996, la Dandenong, Australia, din mamă româncă și tată bosniac, Ajdin Hrustic a mai jucat până acum, la nivel de seniori, la Groningen (Țările de Jos) și la Eintracht Frankfurt (Germania).

Cu echipa germană, Ajdin Hrustic, care este mijlocaș ofensiv, a câștigat Europa League în acest an. El este cetățean australian, român și bosniac.

Fotbalistul a debutat în naționala Australiei în 2017. Până acum, el a bifat 20 de selecții și a marcat 3 goluri.

Citește și
Lusail Stadium
Cum arată stadioanele pe care se vor disputa meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar | GALERIE FOTO
Hrustic a fost decisiv pentru calificarea Australiei la Campionatul Mondial

Ajdin Hrustic a jucat un rol decisiv în calificarea naționalei Australiei la Mondialul din Qatar.

Mijlocașul a marcat golul victoriei în play-off-ul Asiei, 2-1 cu Emiratele Arabe Unite.

Apoi, el a fost integralist în cele 120 de minute ale barajului intercontinental cu Peru, 0-0 și 5-4 după lovituri de departajare, meci în care a marcat la punctul cu var, potrivit sport.ro.

În prezent, cota de piață a lui Ajdin Hrustic, care poartă tricoul cu numărul 10 la Verona, este de 2 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com.

România va avea trei arbitri la Campionatul Mondial

"Centralul" Istvan Kovacs a fost inclus pe lista arbitrilor de la Campionatul Mondial. Alături de el, la turneul final din Qatar vor mai oficia doi români, asistenţii Ovidiu Artene şi Vasile Marinescu.

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar se va disputa în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult