Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fotbalist a murit la 17 ani, după ce un polițist l-a împușcat în cap, chiar sub privirile coechipierilor săi

Lucas Gonzalez, un fotbalist din Argentina, a murit la doar 17 ani, după ce a fost împușcat în cap de către un polițist, informează AS.

Joi, tânărul jucător, care era legitimat la echipa de tineret a clubului Barracas Central, a plecat de la antrenament cu o mașină în care se mai aflau trei dintre coechiperii săi. La un moment dat, un echipaj de poliție i-a făcut semn șoferului să opresească, după ce acesta a făcut mai multe manevre periculoase în trafic.

Persoana care se afla la volan nu a ținut cont de indicațiile oamenilor legii și și-a continuat drumul. În tot acest timp, Gonzalez a scos pe geam un pistol, pentru a-i intimida pe polițiști.

În acel moment, unul dintre agenți a folosit armamentul din dotare și l-a împușcat în cap pe tânărul fotbalist. Acesta a murit câteva ore mai târziu, pe patul de spital.

Mama lui Gonzalez susține că fiul ei și colegii acestuia au fost atacați fără niciun motiv de polițiști. Femeia a precizat că băiatul ei nu a avut nicio armă asupra sa.

Citește și
Fiul fostului fotbalist Gary Stevens a murit la vârsta de 4 ani. Micuțul a fost răpus de o boală cruntă
Fiul fostului fotbalist Gary Stevens a murit la vârsta de 4 ani. Micuțul a fost răpus de o boală cruntă

Poliția argentiniană a anunțat că pe bancheta din spate a autovehiculului în care se aflau tinerii fotbaliști a fost găsit un revolver din plastic.

"Cu o tristețe infinită ne luăm rămas bun de la Lucas. Clubul aderă la durerea și neputința față de ceea ce s-a întâmplat.

Condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor lui Lucas. Cerem dreptate", a fost mesajul transmis pe Twitter de către oficialii clubului Barracas Central.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult