Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simona Halep s-a retras de la Miami: „Accidentarea nu mă lasă să joc așa cum aș fi dorit”

Simona Halep, 29 de ani, locul 3 WTA, s-a retras de Miami, înaintea duelului cu letona Anastasija Sevastova, 30 de ani, poziția a 57-a în ierarhia mondială, din turul al III-lea.

În turul secund al turneului american, când a jucat împotriva lui Caroline Garcia, sportiva din Constanța a resimțit dureri puternice la umărul drept. În debutul setului secund, Simona Halep a cerut intervenția fizioterapeutului. Apoi, accidentarea s-a agravat în meciul de dublu.

"Îmi pare rău că trebuie să mă retrag din probele de simplu și dublu de la Miami, dar accidentarea nu mă lasă să joc așa cum aș fi dorit. Sunt tristă că nu pot continua. Am vrut să dau tot aici și să joc cât mai multe meciuri, dar din păcate nu pot. Poate anul viitor voi reveni mai bună și mai sănătoasă. Vreau să le mulțumesc din suflet organizatorilor de la Miami și celor de la WTA, pentru eforturile făcute ca să ne țină în siguranță", a scris, pe Facebook, Simona Halep.

 

 

I'm very sorry I have to pull out of singles and doubles at the Miami Open, but my injury doesn’t let me play here as I...

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 27 martie 2021

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult