Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simona Halep s-a pozat fericită alături de un nou bărbat. Cine e misteriosul său partener

Simona Halep are un nou bărbat în viața sa, iar cei doi au pozat fericiți împreună la Atena. Cel despre care se spune deja că este iubitul său i-a fost timp de 10 luni sparring partner.  

În așteptarea unui verdict al Agenției Internaționale a Integrității în Tenis în scandalul său de dopaj, Simona Halep își păstrează optimismul și continuă să se pregătească pentru o nouă revenire pe teren.

Între timp, fostul numărul 1 mondial se relaxează la Atena, unde a pozat fericită alături de un tânăr care îi împărtășește bucuria de a-i fi alături.

”Când viața îți dă o sută de motive pentru a ceda și a plânge, arată-i că ai un milion de motive pentru a zâmbi și a râde”, a scris Simona Halep în postarea sa pe Instagram, alături de poza cu misteriorul bărbat care o însoțește la Atena.

Arnaud Restifo a fost sparring-partner-ul Simonei Halep

Citește și
halep iubi
Simona Halep rupe tăcerea în privința relației cu Joan Monteiro. Mesajul postat pe rețelele de socializare

Este vorba despre Arnaud Restifo, un fost tenisman mediocru în vârstă de 26 de ani, licențiat în management sportiv și științe sociale.

Restifo i-a fost timp de 10 luni sparring-partner Simonei Halep, în perioada ei de glorie, iar între timp relația dintre cei doi pare să fi evaluat până acolo încât despre francez se spune deja că i-a devenit iubit.

Simona, acum în vârstă de 30 de ani, face în septembrie un an de zile de la divorțul de Toni Iuruc, al cărui motiv nu a fost niciodată dezvăluit.   

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult