Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simona Halep participă şi la turneul WTA 125 din Hong Kong: “Voi reveni pe teren mai repede decât vă aşteptaţi”

Fostul lider WTA Simona Halep a anunţat, într-un filmuleţ postat de organizatori în social media, că va participa la turneul de categoria WTA 125 din Hong Kong, care începe luni.

"M-am gândit că astăzi este o zi grozavă să anunţ vestea bună că voi reveni pe teren mai repede decât vă aşteptaţi. Voi pleca mâine la Hong Kong pentru a concura la WTA 125 Hong Kong Open. Mulţumesc organizatorilor turneului pentru wildcard şi abia aştept să vă văd pe toţi acolo", a spus Halep, potrivit News.ro.

Turneul are loc în perioada 30 septembrie – 6 octombrie.

Participarea Simonei Halep la acest turneu este o surpriză. Românca a primit în prima parte a acestei luni wildcard pentru turneul WTA 250 din Hong Kong, care va avea loc în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie.

Ultima dată, Simona Halep a jucat la jumătatea lunii iunie într-un meci demostrativ la Cluj-Napoca, la Sports Festival. Anterior, la 15 mai, ea a abandonat în primul tur la turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris, din cauza problemelor la genunchi. Pentru Halep a fost al doilea meci în circuitul WTA după ce a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare.

Citește și
simona halep patrick mouratoglou
Simona Halep, umilită de Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis. Patrick Mouratoglou: ”Am fost extrem de şocat”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult