Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simona Halep, întrecută în clasamentul WTA. Cine i-a luat locul

Simona Halep a coborât pe locul al 5-lea in clasamentul WTA, după ce Elina Svitolina s-a calificat in semifinalele Openului American.

 

Elina Svitolina, locul 5 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-4, pe britanica Johanna Konta, locul 16 WTA, calificându-se în semifinalele US Open.

Svitolina s-a impus, marţi, după un meci de o oră şi 40 de minute.

Ea va juca a doua oară în semifinalele unui grand slam, după turneul de la Wimbledon, unde a fost eliminată de Simona Halep, urmând a o întâlni pe învingătoarea dintre americanca Serena Williams, locul 8 WTA, şi jucătoarea chineză Qiang Wang, locul 18 WTA, precizează News.ro.

Cealaltă semifinală va fi cunoscută miercuri, după meciurile dintre Bianca Andreescu (Canada), locul 15 WTA - Elise Mertens (Belgia), locul 26 WTA şi Belinda Bencic (Elveţia), locul 12 WTA - Donna Vekici (Croaţia), locul 23 WTA.

Citește și
Simona Halep la Cincinnati
Simona Halep, după eliminarea în turul 2 al US Open: "M-am obișnuit. Sunt dezamăgită"

Halep a bifat, până în prezent, 293 de săptămâni consecutive în topul celor mai bune 10 jucătoare ale lumii. Astfel, românca este la un pas de a depăși în curând recordul istoric în cee ace privește numărul de săptămâni petrecute în top 10 WTA, potrivit Sport.ro.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult