Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Selecţionerul Ugandei, sârbul Milutin Sredojevic, a fost condamnat pentru infracţiuni sexuale

Antrenorul Milutin Sredojevic, căruia i se spune ''Micho'', în prezent selecţioner al Ugandei, a fost găsit vinovat, marţi, pentru două infracţiuni de agresiune sexuală în Africa de Sud, ţara unde a antrenat echipa Orlando Pirates.

Justiţia sud-africană l-a condamnat pe Sredojevic cu trei ani de închisoare pentru fiecare infracţiune, dar sârbul are pedeapsa suspendată dacă nu va mai comite o infracţiune similară în următorii 5 ani, informează EFE, citată de Agerpres.

Condamnarea, care poate fi încă atacată cu recurs, a fost pronunţată în faţa unui tribunal regional din oraşul sud-african Gqeberha (denumit anterior Port Elizabeth).

O femeie în vârstă de 39 de ani l-a reclamat pe Sredojevic că ar fi hărţuit-o sexual la finalul unui meci, după ce i-a adus acestuia o cafea.

O altă femeie care se ocupa de curăţenie s-a plâns unui tribunal sud-african că tehnicianul sârb ar fi agresat-o la un hotel, în 2019.

Citește și
Biserică din Uganda
Doi morţi şi 14 răniţi în urma prăbuşirii unei biserici în Uganda

Milutin Sredojevic, în vârstă de 52 de ani, s-a remarcat ca antrenor al unor echipe africane şi a pregătit reprezentativele Rwandei, Zambiei şi Ugandei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult