Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ronaldo și-a dat acordul pentru transfer. Cristiano vrea să devină "rege" în orașul în care Maradona este "zeu"

Veste neașteptată în lumea fotbalului. Cristiano Ronaldo, 37 de ani, și-a dat acordul pentru a se transfera la Napoli.

Pentru a ajunge la echipa în tricoul căreia regretatul Diego Armando Maradona a scris istorie, CR7 așteaptă ca Manchester United, actualul său club, să facă o ofertă concretă pentru nigerianul Victor Osimhen, 23 de ani.

În schimbul africanului, gruparea din sudul Italiei a solicitat 130 de milioane de euro, însă șefii de pe Old Trafford nu au fost de acord să plătească acești bani.

Totuși, transferul s-a putea realiza dacă britanicii vor achita 100 de milioane de euro și îl vor ceda pe Cristiano Ronaldo, care, conform impresarului său, Jorge Mendes, este de acord să semneze cu Napoli, informează Corriere della Sera.

Dacă afacerea se va perfecta, Napoli va fi al cincilea club din cariera lui Cristiano Ronaldo, după Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și Juventus.

Citește și
Antrenorul lui Manchester United consideră inacceptabil gestul lui Cristiano Ronaldo de a părăsi stadionul înainte de final
Antrenorul lui Manchester United consideră inacceptabil gestul lui Cristiano Ronaldo de a părăsi stadionul înainte de final

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult