Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primul mesaj al Simonei Halep, după întoarcerea în țară: „Sunt recunoscătoare”

Simona Halep a revenit luni în România, după încheierea turneului de la Australian Open, unde românca s-a clasat pe locul doi mondial.

Simona Halep a scris, marți, un mesaj pe contul său de Instagram unde a povestit despre „momentele speciale” pe care le-a trăit pe teren și i-a mulțumit antrenorului său pentru eforturile depuse.

După nici 30 de minute de la publicarea mesajului, Simona a strâns aproximativ 11 mii de aprecieri și zeci de comentarii din partea fanilor.

„Pa, Melbourne. A fost un turneu foarte bun și întotdeauna trăiesc un moment special atunci când joc într-o finală de grand slam. Chiar dacă nu am câștigat trofeul, sunt de-a dreptul recunoscătoare pentru această experiență. Îți mulțumesc D.(nr. antrenor: Darren Cahill) că ai fost alături de mine în această frumoasă călătorie. Este cea de-a doua noastră finală de grand slam și sper că ne vom mai întâlni cu o astfel de ocazie și că a treia oară va fi a noastră”, a scris Simona pe contul său de Instagram.

Locul II mondial le-a mulțumit și fanilor săi pentru susținere.

Citește și
simona halep,
Simona Halep, nominalizată la titlul de jucătoarea lunii ianuarie

După înfrângerea suferită de Simona în finala dramatică de la Australian Open, antrenorul său, Darren Cahill, a postat și el un mesaj impresionant pe Twitter, căruia i-a atașat o fotografie cu Simona Halep, alături de mama sa.

"Cea mai puternică legătură. Mama Halep şi micul star rock, fiica ei. Inseparabile de când au ajuns şi până au plecat din Melbourne. Îmbrăţişări uriaşe din partea întregii echipe. Nu puteam fi mai mândri de tine şi de performanţa pe care ai realizat-o la Australian Open", este mesajul postat de Darren Cahill pe Twitter, alături de o poză cu Simona Halep şi mama ei, făcută fără ca sportiva să ştie.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult