Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024. Un sportiv irakian a fost depistat pozitiv

Un prim caz de dopaj ar fi fost depistat la Jocurile Olimpice Paris 2024. Este vorba despre un sportiv din Irak.  

Un judoka irakian ar fi fost depistat pozitiv, potrivit cotidianului spaniol Marca, care citează Agenţia Mondială Antidoping (WADA).

Cotidianul spaniol notează că judoka irakian Sajjad Sehen a fost depistat pozitiv în timpul unui control antidoping efectuat în data de 23 iulie, la Paris.

Irakianul în vârstă de 28 de ani urma să participe pentru prima dată la Jocurile Olimpice, la categoria -81 de kilograme.

El a fost suspendat provizoriu în aşteptarea unei decizii privind cazul său. El urma să lupte cu Sharofiddin Boltaboev din Uzbekistan.

Citește și
Florentina Iuşco
Atleta Florentina Iuşco nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a fost suspendată pentru dopaj

Sportivul are dreptul de a contesta suspendarea sa provizorie în faţa secţiei antidoping a Tribunalului de Arbitraj Sportiv, dar şi de a cere o nouă analiză a eşantionului.

Herda Raouf, şeful delegaţiei irakiene, a declarat pentru AFP că Sajjad Sehen "a suferit o intervenţie chirurgicală care l-ar fi determinat să ia anumite medicamente".

Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie! Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device!

*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry.   

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult