Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Premieră în fotbalul din România. Clubul cu 4 titluri în palmares pe care îl vor turcii. "Suntem aproape de o nouă eră"

Cu patru titluri de campioană în palmares, Petrolul Ploiești este pe cale să bifeze o premieră pentru fotbalul din România. 

Gruparea prahoveană este foarte aproape de a fi achizionată în curând de doi afaceriști din Turcia.

Potrivit Sport.ro, care citează presa turcă, Serhan Cetinsaya și Sertac Guven sunt cei doi oameni de afaceri de pe malurile Bosforului care vor investi la Petrolul.

Un fost star de la Fenerbahce ar urma să fie antrenorul "lupilor galbeni"

Jurnaliștii din Turcia susțin că afacerea a fost deja încheiată. Ba mai mult, Serhan Cetinsaya și Sertac Guven ar pregăti o schimbare importantă pe banca tehnică. În locul lui Laszlo Balint, "principal" ar urma să fie instalat Mehmet Topal (38 de ani, fostul star al naționalei Turciei, dar și al rivalelor Galatasaray, Fenerbahce și Beșiktaș.

"Nu comentez absolut nimic. Au mai apărut informații de genul ăsta, cu domnul Ursea. Nu am ce să comentez în momentul ăsta. Nu (n.r. - Nu i-a transmis nimic conducerea clubului. Exact (n.r. - Va fi antrenorul echipei și în următorul sezon)", a spus, pentru Sport.ro.

Citește și
olimpiu moruțan
Gest de mare campion făcut de Moruţan. Mijlocașul a venit în cârje pentru a-i încuraja pe "tricolori" înainte de EURO 2024
Ce spun oficialii Petrolului despre venirea turcilor

În ciuda informaților apărute în presa turcă, oficialii clubului ploieștean susțin că afacerea încă nu a fost parafată. Totuși, există șanse mari ca aceasta să se realizeze.

"Pot confirma că suntem aproape să intrăm într-o nouă eră. Sperăm să fie totul bine. În scurt timp vă vom anunța toate detaliile", a declarat, pentru sportpesurse.ro, președintele Petrolului, Claudiu Tudor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult