Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Arbitrul român Ovidiu Hațegan, desemnat rezervă pentru finala Ligii Campionilor

Arbitrul arădean Ovidiu Hațegan a fost desemnat rezervă la finala Champion League, care va avea loc duminică, de la ora 22, la Lisabona, între PSG și Bayern Munchen.

Hațegan va fi rezerva italianului Daniele Orsato.

Italianul de 44 de ani, arbitru internațional din 2010, a arbitrat opt meciuri din cupele europene în acest sezon, inclusiv turul dintre Real Madrid și Manchester City, din optimile de finală ale Champions League. De asemenea, Orsato a fost la centru și la sfertul din Europa League dintre Wolverhampton și Sevilla, iar sezonul trecut a fost al 4-lea oficial la finala Europa League dintre Chelsea și Arsenal.

La finala de la Lisabona, Orsato va fi asistat de conaționalii Lorenzo Manganelli și Alessandro Giallatini, în timp ce Ovidiu Hațegan va fi al 4-lea oficial. Delegarea arbitrului arădean este oarecum surprinzătoare, după ce în urmă cu câteva zile UEFA a renunțat la el pentru Final 8-ul din Europa League, unde inițial se credea că va fi prezent.

De notat că, în urmă cu câteva zile, UEFA renunțase la Ovidiu Hațegan, după ce inițial l-a selectat pentru participarea la turneul Final 8 Europa League și părea că sezonul s-a încheiat pentru arădean. Singura apariție a arădeanului în Germania a fost ca arbitru de rezervă la duelul dintre Wolverhampton și Sevilla.

Citește și
OMS
OMS: Europa poate gestiona pandemia de COVID-19 fără să fie nevoită să închidă viața socială

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult