Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nou capitol din cariera Simonei Halep: Jucătoarea de tenis a anunțat cine este noul ei antrenor

Simona Halep a anunțat un nou parteneriat cu antrenorul spaniol Carlos Martinez Comet, după eliminarea de la turneul WTA1000 de la Miami.

Martinez Comet are o vastă experiență în pregătirea jucătoarelor de top, având în palmares colaborări cu Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina.

Simona a revenit la Miami, în aclamaţiile fanilor români, încrezătoare şi zâmbitoare. Aşa cum a declarat în repetate rânduri, ea nu avea nicio aşteptare, ci doar voia să vadă cum simte jocul, după o lungă pauză, scrie Sport.ro.

După meci, românca a vorbit despre planurile pentru viitorul apropiat, dezvăluind că va începe colaborarea cu un nou antrenor. La Miami, Simona Halep a fost însoțită de partenerul ei de antrenament, Joao Monteiro, și de un fizioterapeut.

"Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult.

Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună", a spus românca, la Digi Sport.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult