Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mărturia unui fotbalist finlandez despre condițiile din România. „Alergam printre vaci”

Fostul jucător al echipei de fotbal Astra Giurgiu, Vahid Hambo, a povestit în presa din Finlanda despre condițiile vitrege pe care le-a îndurat în România la clubul patronat de Ioan Niculae.

Potrivit Iltalehti, jucătorul născut la Helsinki spune că a rămas şocat când a ajuns la Giurgiu şi a fost pus să alerge pe un câmp, printre vaci.

„Am ajuns și am întrebat unde să mă antrenez, pe teren sau în sala de forţă, dar mi s-a spus că afară. Dar am ieşit pe un câmp, în afara stadionului, unde am alergat prin noroi, printre vaci”, povestește finlandezul.

„Stadionul de la Astra era catastrofal. Dușurile erau, de fapt, niște ţevi care împroşcau apă în toate direcţiile. Erau cabluri atârnate pe toţi pereţii. Lămpile stăteau să cadă, dar jucătorii aveau salarii mari şi tricouri de sute de euro. Erau păianjeni peste tot, iar gândacii nici nu se mai agitau pe pereţi”, a mai povestit acesta.

Vahid Hambo a criticat dur și comportamentul colegilor săi.

Citește și
A murit fostul fotbalist stelist Ilie Bărbulescu
A murit fostul fotbalist stelist Ilie Bărbulescu, câştigător al Cupei Campionilor Europeni

„În România trebuie să ai mașină de lux și haine de firmă, dar nu contează ce mănânci. Un coleg venea cu un McLaren la antrenament, o mașină de 200.000 de euro. Dar recunoștea că îi cere mamei sale bani de benzină”, a povestit fotbalistul finlandez.

Vahid Hambo evoluează acum în țara natală, la FC Lahti și este cotat la 200.000 de euro.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult