Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mărturia fotbalistului care a eliminat-o pe Steaua din Cupa României: "Fac Glovo, ca să nu-i mai cer bani mamei"

Progresul Spartac a reușit să treacă de Steaua în turul al II-lea al Cupei României, scor 2-1.

Pentru echipa din Liga a III-a a evoluat și Silvian Matei, un mijlocaş de 22 de ani, care în timpul liber livrează mâncare cu bicicleta.

"Fac Glovo de trei ori pe săptămână, după antrenamente. Folosesc bicicleta, mă menţin în formă. Sunt și un pic mai nebun, dar îmi place să risc.  Mai trec pe lângă o mașină, care e gata-gata să mă ia pe capotă, mai rup o oglindă, mă mai lovește unul, mă mai cert cu altul, mai trec pe roșu. Asta e. Trebuie să ne descurcăm. Viața nu e chiar roz în România", a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, Silvian Matei.

"Sunt zile când mă întorc acasă cu 150 de lei, în altele cu 80 de lei. Sunt mulțumit că în ziua respectivă îmi scot banii de mâncare. Nu-ți dă nimeni 100 lei pentru patru ore cât alerg eu la Glovo. Pentru unii pot părea bani puțini, dar pentru mine, care nu mai am tată și sunt singur cu mama și cu fratele meu, e bine. Nu-i mai cer mamei bani. Sunt pe picioarele mele", a mai spus fotbalistul de la Progresul Spartac.

Citiți AICI interviul integral acordat de Silvian Matei.

Citește și
Președintele UEFA a amintit de Steaua printre cluburile care au dominat fotbalul european, dar nu au înființat o Super Ligă
Președintele UEFA a amintit de Steaua printre cluburile care au dominat fotbalul european, dar nu au înființat o Super Ligă

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult