Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Martina Navratilova, despre greșeala care a costat-o pe Halep titlul la Australian Open

Într-o declarație dată pentru Eurosport, fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova a explicat care a fost, în opinia ei, greșeala Simonei care a făcut-o să piardă finala de la Australian Open.

În setul decisiv, Simona Halep a condus cu 4-3 și urma să servească. În acel moment, Caroline Wozniacki a cerut timeout medical, acuzând probleme la genunchiul drept.

Martina Navratilova îi reproșează Simonei că s-a deconectat de la partidă și că trebuia să continue să facă mișcări pe teren.

”Simona trebuia să se mişte mai mult pe teren când Wozniacki a luat pauză medicală. Trebuia să facă nişte mişcări care să o ţină în ritm, dar ea a stat timp de 5-6 minute şi n-a făcut nicio mişcare. Poate nu avea energia necesară, dar tot trebuia să se mişte, pentru că, aşa, şi-a pierdut complet ritmul”, a declarat Navratilova pentru Eurosport, citată de Mediafax.

Tot în opinia Martinei Navratilova, meciul a fost câștigat de Wozniacki pentru că, în final, a fost jucătoarea care a reușit să își păstreze calmul în momentele decisive.

Citește și
Simona Halep, Australian Open 2018
Primul mesaj al Simonei Halep, după întoarcerea în țară: „Sunt recunoscătoare”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult