Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Manchester City - Manchester United, finala FA Cup. Meciul va fi transmis în direct, sâmbătă, 3 iunie, pe Pro Arena și VOYO

Manchester City și Manchester United se vor întâlni, sâmbătă, 3 iunie, de la ora 17:00, pe stadionul Wembley, în finala Cupei Angliei. Meciul va fi transmis în direct pe Pro Arena și VOYO.

În semifinale, Manchester City a învins-o pe Sheffield United, scor 3-0.

La rândul său, Manchester United a trecut de Brighton & Hove Albion, scor 7-6 după loviturile de departajare. În timpul regulamentar și în prelungiri, tabela a fost neschimbată, 0-0.

Manchester City are în palmares 6 Cupe ale Angliei. Ultimul triumf al ”cetățenilor” în această competiției a fost înregistrat în 2019. 

La rândul său, Manchester United a câștigat de 12 ori FA Cup. Ultima oară când Cupa Angliei a ajuns în vitrina clubului de pe Old Trafford a fost în 2016.

În urmă cu un deceniu, Pep Guardiola și Erik ten Hag, managerii celor două rivale din Manchester, au lucrat împreună la Bayern Munchen. Spaniolul la prima echipă, iar olandezul la formația secundă a clubului din Germania.

Citește și
masina georgina
Georgina Rodriguez, deținătoarea primei mașini lansate într-o ediție specială dintr-o colecție exclusivistă!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult