Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FCSB a fost învinsă în deplasare de Rangers cu 4-0 în a treia etapă din grupa unică din Europa League

FCSB a fost învinsă în deplasare de Rangers în a treia etapă din grupa unică din Europa League, competiție în care campioana României avea punctaj maxim înainte de meci.

Rangers - FCSB 4-0

Minutul. 71 - Hamza Igamane (Rangers) își trece și el numele pe tabela de marcaj. Scorul este 4:0.

Minutul. 55 - Vaclav Cerny face dubla. El trimite mingea precis în colţul stâng de jos şi schimbă scorul la 3:0. Stefan Tarnovanu a fost neputincios.

Minutul. 32 - Același Vaclav Cerny care a trimis pasa decisivă pentru primul gol, reușește să înscrie acum și o distanțează ăe Rangers pe tabela de marcat. 

Minutul.22 - Lovitură liberă de la marginea careului este executată de către Marius Stefanescu (FCSB), care trimite un şut direct care zboară cu centimetri peste bara transversală. 

Minutul.11 - Vaclav Cerny întoarce mingea pentru Tom Lawrence (Rangers) la marginea careului, iar acesta îl învinge pe portar cu un șut frumos pe jos în colțul drept al plasei. 1:0.  

A început meciul.

------------

După 4-1 acasă cu FK RFS Riga și 1-0 în deplasare cu PAOK Salonic, FCSB dă piept cu echipa lui Ianis Hagi, care însă nu se află pe lista europeană a lui Rangers.

Trupa scoțiană a înregistrat o victorie cu 2-0 împotriva lui Malmo, dar a suferit o înfrângere dureroasă cu 1-4 în fața lui Lyon.

Românii își fac simțită prezența la Glasgow! Câți fani FCSB vor fi pe ”Ibrox Stadium”  

După o victorie importantă în Grecia împotriva lui PAOK, scor 1-0, unde doar 200 de suporteri roș-albaștri au putut fi prezenți din cauza restricțiilor impuse de gazde, FCSB va beneficia de un sprijin mai consistent în Scoția, scrie Sport.ro.

Peste 1.000 de români vor fi prezenți pe Ibrox pentru a o susține pe campioana României.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult