Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lionel Messi a fost pupat de un fan în prima seară la Miami | Video

Superstarul Lionel Messi s-a bucurat de o primă seară la Miami înainte de așteptatul său transfer la MLS și avut parte de o surpriză din partea unuia dinte noii săi susținători.

Legenda argentiniană a aterizat în Fort Lauderdale pe 11 iunie, după ce și-a petrecut primele săptămâni ale lunii bucurându-se de o vacanță alături de familia sa în Caraibe.

După încheierea contractului cu Paris Saint-Germain la sfârșitul lunii trecute, el este acum liber să semneze pentru Inter Miami.

Messi a respins ofertele fostului club Barcelona, precum și o propunere profitabilă din partea Saudi Pro League de a se muta în Florida, iar decizia sa de a respinge aceste oferte a fost o surpriză.

Trecerea la viața din SUA va fi probabil simplificată pentru tânăra sa familie, datorită faptului că dețin deja o proprietate în statul Sunshine.

Messi sa bucurat de o seară cu cântărețul Diego Torres, alături de soția sa Antonella Roccuzzo și cei trei copii ai lor și tatăl său Jorge. Grupul a mâncat la restaurantul Cafe Prima Pasta din South Beach, grupul a ieșit din locație pe ușa din spate, dar a fost copleșit de susținători nerăbdători care încercau să arunce o privire asupra superstarului.

Un suporter nerăbdător a îndreptat chiar și un selfie stick în direcția lui Messi, înainte de a-i săruta obrazul și a spus: "Leo, te iubesc frate. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc pentru tot ce faci!"

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult