Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lando Norris, prădat de hoți după finala EURO 2020. Pilotul de Formula 1 a rămas fără un ceas de 47.000 de euro

Pilotul de Formula 1 Lando Norris, 21 de ani, a fost tâlhărit după finala EURO 2020, care s-a disputat, duminica trecută, la Londra, informează BBC.

Tânărul se îndrepta spre mașina sa, McLaren, care se afla într-o parcare privată a stadionului Wembley, după terminarea meciului, când a fost atacat de doi bărbați. Lui Norris i-a fost furat ceasul de la mână, un model Richard Mille în valoare de 47.000 de euro.

Conform unui comunicat de presă emis de echipa McLaren, Lando Norris "nu a fost rănit, însă este zdruncinat" în urma jafului.

"Echipa îl susține pe Lando și suntem convinși că fanii Formula 1 ni se vor alătura pentru a-l încuraja pentru Marele Premiu din weekend. Întrucât a devenit o situație investigată de poliție nu putem face alte comentarii", se mai arată în comunicatul celor de la McLaren.

Lando Norris este prieten cu mai mulți jucători din naționala Angliei, echipă care a pierdut meciul disputat în finala Euro 2020 cu Italia după loviturile de departajare.

Citește și
Harry Kane
Ce scrie presa din UK după eșecul Angliei din finala EURO 2020. „Țara este în lacrimi”

Poliția a arestat, duminică, peste 50 de persoane la stadionul Wembley, după ce suporterii s-au bătut între ei și au rupt cordoanele de securitate înainte de începerea partidei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult