Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Naţionala de fotbal a României a învins Islanda cu scorul de 2-0

Naţionala de fotbal a României a învins Islanda cu scorul de 2-0.

Min, 84: GOOOOOL ROMÂNIA! Contraatac rapid al „tricolorilor” cu Stanciu în prim-plan, Răzvan Marin l-a lansat pe mijlocașul Slaviei, care a pătruns în careu și l-a învins pe portar cu un șut la colțul lung.

 Min. 47: GOOOOOL ROMÂNIA! Stanciu are o acțiune individuală superbă, își driblează adversarii, pătrunde în careu și șutează, balonul se lovește de un fundaș islandez și ajunge la Man, care înscrie cu un șut simplu.

 

 

Min. 42: OCAZIE ROMÂNIA! Contraatac al românilor prin Alibec, care avansează cu balonul la picior, îi pasează în dreapta lui Man, care șutează din cădere, cu adversar lângă el. Portarul reține balonul. Min. 39: Cicâldău îi pasează lui Dragoș Nedelcu, care șutează puternic de la distanță, dar portarul reține fără probleme.

 

Min. 31: OCAZIE ROMÂNIA! Deian Sorescu șutează puternic din unghi, dar portarul are o intervenție bună și respinge în corner.

Min. 23: OCAZIE ROMÂNIA! Sorescu îi fură balonul lui Hermannsson, care pierde în apropierea careului, dar jucătorul lui Dinamo nu reușește să profite de avantaj și iese în aut.

Min. 15: OCAZIE ISLANDA! Chiricheș greșește în apropierea careului lui Niță, Kjartansson scapă singur cu Niță și reia cu capul, dar portarul intervine bine!

Min. 12: Acțiune bună a României prin Alibec. Atacantul pătrunde în careu și încearcă să trimită pe centru, acolo unde Cicâldău apare ideal, însă își face balonul prea lung și trimite în out.

Min. 9: Camora este neatent, respinge slab un balon trimis pe sus în propriul careu și este aproape să trimită în propria poartă.

Min. 8: Dragoș Nedelcu vede cartonașul galben după o intrare dură. Min. 4: România trimite primul șut spre poarta Islandei prin Sorescu! Jucătorul lui Dinamo șutează de la marginea careului, dar balonul se duce peste poartă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult