Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pilotul Anthoine Hubert a fost condus pe ultimul drum. Imagini emoționante

Zeci de persoane au participat la ceremonia de înmormântare a pilotului francez de Formula 2, Anthoine Hubert, care și-a pierdut viața într-un cumplit accident în Belgia.

Familia și apropiații lui Anthoine Hubert i-au adus acestuia un ultim omagiu la catedrala Chartres, în apropiere de Paris.

Imagini de la ceremonie în galeria foto

Ceremonia a durat peste trei ore, perioadă în care tatăl pilotului, Francois, fostul pilot de Formula 1, Alain Prost, prietenul Amaury, prietena Julie, sponsorul Olivier Lamirault au vorbit pentru a cinsti memoria tânărului de 22 ani, scrie Agerpres.

''Anthoine, surâsul tău, energia ta pozitivă este imaginea pe care ne-o vom aminti despre tine'', a declarat Alain Prost în numele echipei Renault Sport Racing, din care Hubert făcea parte ca pilot de teste.

Cvadruplul campion mondial a memorat ''bunăvoinţa, curiozitatea, inteligenţa, profesionalismul şi gentileţea unui tânăr în căutarea perfecţiunii şi a discernământului care l-ar fi putut propulsa către un viitor măreţ''.

Hubert a decedat în urma unui accident intervenit în al doilea tur al cursei de Formula 2 de la Spa-Francorchamps pe 31 august. Al doilea pilot implicat în accident, americanul Juan Manuel Correa, a fost operat la gambe şi la coloana vertebrală şi se află în stare critică dar stabilă din cauza unei insuficienţe respiratorii acute, la o clinică din Marea Britanie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult