Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Halep i-a prezis un viitor strălucit Biancăi Andreescu, câștigătoarea Indian Wells

Fostul lider mondial, Simona Halep a spus la debutul turneului de la Indian Wells că Bianca Andreescu, canadianca de origine română se descurcă formidabil.

 

Bianca Andreescu a câştigat într-un mod fantastic turneul WTA de la Indian Wells, după o finală disputată intens cu fosta lidera mondială Angelique Kerber. Partida a fost decisă în trei seturi, 6-4, 3-6, 6-4. Bianca Andreescu a câştigat astfel primul trofeu important din cariera sa, la doar 18 ani. Talentul ei a fost remarcat de Simona Halep, fostul lider mondial, care i-a prezis la startul turneului un viitor strălucit. "I-am spus că trebuie să nu mai joace la junioare. Voia să joace mai mult, dar i-am spus că e pregătită pentru un nivel mai înalt. După cum vedem, se descurcă formidabil", a declarat Simona Halep.

Simona Halep a mai spus despre Andreescu: "Cred că aleargă foarte bine. Cred că loveşte mingea cu putere şi este o luptătoare, ceea ce-i asigură un nivel mai bun. Sunt sigură că poate să progreseze mult şi să urce curând în clasament."

Când Halep a câştigat anul trecut Roland Garros, Andreescu a fost printre primele jucătoare care au felicitat-o, numind-o idolul său.

"Evident, ea e din România şi eu sunt româncă. Când a câştigat Openul Franţei, a fost foarte emoţionant, mai ales pentru România, fiindcă eu cred că suntem nişte oameni foarte pătimaşi. E o jucătoare uimitoare. A realizat atâtea în cariera ei. O ştiu şi ca om, nu foarte bine, dar am vorbit cu ea de câteva ori şi e foarte cu picioarele pe pământ şi foarte de treabă. Aşa că respect cu adevărat asta şi felul ei de a fi", a spus Andreescu.  Andreescu i-a entuziasmat pe canadieni, însă are şi mulţi fani români. “Românii sunt peste tot”, a spus ea zâmbind. “Categoric sunt foarte iubită de presa din România, ceea ce e plăcut. E plăcut să ai două baze de fani, Canada şi România.”

"E unul din obiectivele mele, să-i inspir pe alţii. După Auckland am primit multe mesaje ale unor oameni care spuneau că s-au apucat de tenis datorită mie, ceea ce e incredibil. Mă motivează să practic acest sport. Mă văd câştigând un turneu de Mare Şlem, poate mai multe, şi făcându-mi un nume, făcând istorie", a adăugat ea.

"Am jucat deja în toate turneele de Mare Şlem. Doar la Indian Wells şi Miami nu am jucat, la Acapulco nu jucasem. E însă un vis care s-a împlinit, să pot sta în cele mai bune hoteluri, să joc în cele mai puternice turnee împotriva unor jucătoare de top", a mai declarat adolescenta în urmă cu câteva zile.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult