Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Emmanuel Macron îi pune o ”pilă” lui Mbappe la Real Madrid. Mesajul președintelui Franței

Emmanuel Macron, un mare pasionat de fotbal și implicat adesea în subiecte legate de sportul-rege, a transmis public un mesaj către Real Madrid, căruia îi sugerează să-l lase pe francezul Mbappe să evolueze la Jocurile Olimpice de la Paris.  

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat, sâmbătă, la o zi după ce Kylian Mbappé şi-a anunţat plecarea de la Paris Saint-Germain, că "se bazează pe Real Madrid", viitoarea destinaţie probabilă a starului francez, "pentru a-l elibera pe Kylian pentru Jocurile Olimpice".

"Mă bazez pe faptul că Real Madrid îl va elibera pe Kylian pentru Jocurile Olimpice, pentru ca el să vină să joace pentru echipa Franţei", a declarat preşedintele francez pe X , într-o înregistrare video în care răspundea la întrebările internauţilor despre Europa.

Nu am niciun comentariu special de făcut" cu privire la plecarea anunţată a atacantului echipei Franţei la Real Madrid (deşi transferul nu este încă oficial), a adăugat Emmanuel Macron.

Cluburile nu sunt obligate să-și lase jucătorii la Jocurile Olimpice 

Luna trecută, şeful statului declarase deja că "speră" ca Mbappe, căpitanul echipei Franţei, să poată participa la Jocurile Olimpice, chiar dacă clubul la care este posibil să se alăture, Real Madrid, a anunţat deja că nu-şi va elibera jucătorii pentru această competiţie.

Citește și
Kylian Mbappe
Presa străină: Kylian Mbappe va pleca la Real Madrid la finalul sezonului

Vineri, jucătorul format la AS Monaco a oficializat pe reţelele de socializare că pleacă de la PSG după şapte ani petrecuţi în capitală.

Turneul olimpic nu face parte din calendarul FIFA, astfel că cluburile nu sunt obligate să îşi elibereze jucătorii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult