Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doliu în baschetul românesc. A murit Constantin Moldovan, fostul antrenor al lui Victor Ponta

Lumea sportului românesc este în doliu. Fostul antrenor de baschet Constantin Moldovan a murit la vârsta de 78 de ani, după o lungă suferinţă.

„Federaţia Română de Baschet anunţă cu multă tristeţe şi profund regret trecerea în nefiinţă a celui care a fost antrenorul Constantin Moldovan. Titi Moldovan, aşa cum era mai cunoscut printre apropiaţii şi prietenii din familia baschetului românesc, s-a stins din viaţă după o lungă şi grea suferinţă, medicii de la ATI declarând azi-noapte decesul acestuia la vârstă de 78 de ani. Pe această cale, Federaţia Română de Baschet îşi exprimă compasiunea şi profundul regret pentru dispariţia prematură a celui care a fost Titi Moldovan, adresând totodată sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată într-un comunicat al Federației Române de Baschet.

Născut la 4 februarie 1943, în Ocna Mureş, Constantin "Titi" Moldovan şi-a dedicat întreagă viaţă baschetului, devenind antrenor la echipele clubului CSŞ Steaua Bucureşti. După ce a ieşit la pensie, a contribuit substanţial la înfiinţarea echipei de juniori a Colegiului Naţional Aurel Vlaicu Bucureşti, reuşind în 2010 să acceadă la Turneul Final de juniori după 8 ani de absenţa consecutivă a echipelor din Capitală.

Printre sportivii de renume din baschetul românesc care au fost pregătiţi de Constantin Moldovan se numără internaţionalii Robert Reisenbuchler, Mircea Cristescu, Dragoş Barbu, dar și Victor Ponta, fostul premier al României.

Citește și
Victor Ponta
Ponta, mesaj de adio după alegerile parlamentare: ”Mulțumesc celor care mi-au fost alături”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult