Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Demaryius Thomas, fostul mare star din NFL, a fost găsit fără suflare în locuința sa. Avea 33 de ani

Demaryius Thomas, care a jucat 10 sezoane în NFL și care este considerat unul dintre cei mai buni receptori din istoria echipei Denver Broncos, a fost găsit mort în locuința sa din Roswell, Georgia, potrivit autorităților. El avea 33 de ani.

Pe baza informațiilor preliminare, decesul său a fost cauzat de o problemă medicală, a declarat ofițerul Tim Lupo, de la Departamentul de Poliție din Roswell, anunță CNN.

"Suntem devastați și cu inima complet frântă", a reacționat clubul Denver Broncos într-un comunicat. "Umilința, căldura, bunătatea și zâmbetul contagios al lui Demaryius vor fi mereu amintite de cei care l-au cunoscut și l-au iubit". NFL a emis o declarație în care a spus: "Familia NFL deplânge pierderea tragică a lui Demaryius Thomas și transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și celor dragi".

Thomas a câștigat două campionate AFC și un Super Bowl

Thomas s-a născut în Montrose, Georgia. După o carieră universitară remarcabilă la Georgia Tech, Thomas a fost primul „wide receiver” selectat în 2010 în NFL Draft, ajungând cu nr. 22 în prima rundă la Broncos.

Thomas și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în NFL la Denver, câștigând două campionate AFC și Super Bowl 50. A fost selecționat de cinci ori în Pro Bowl și este al doilea în istoria Broncos la numărul de metri primiți.

Citește și
Doliu în rugby. A murit Petre Florescu, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Dinamo
Doliu în rugby. A murit Petre Florescu, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Dinamo

Thomas a fost transferat la Houston Texans în timpul sezonului 2018, iar ulterior și-a încheiat cariera la New York Jets. El și-a anunțat retragerea din NFL în luna iunie.

Mama și bunica lui Thomas, grațiate de Obama

În 2015, președintele Barack Obama a comutat pedeapsa mamei lui Thomas, Katrina Stuckey Smith, care avea de executat 15 ani dintr-o sentință federală de 20 de ani pentru trafic de droguri. Obama a comutat ulterior pedeapsa bunicii lui Thomas, Minnie Pearl Thomas, care executa o condamnare pe viață pentru trafic de cocaină.

Cele două fuseseră arestate împreună pentru acuzații de trafic de droguri când Thomas avea doar 11 ani, potrivit site-ului oficial al echipei Denver Broncos.

În timpul celebrării Super Bowl 50 la Casa Albă, Thomas i-a transmis președintelui un bilet în care îi mulțumește pentru eliberarea mamei sale și i-a vorbit și despre bunica sa, potrivit The Denver Post. Obama a comutat pedeapsa a sute de infractori nonviolenți care au comis infracțiuni legate de droguri în timpul mandatului său.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult