Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cursă spectaculoasă de off-road în Apuseni. Zeci de piloți și-au turat motoarele pe un traseu extrem

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zeci de piloţi şi-au turat motoarele weekend-ul trecut la un concurs de off-road din Munţii Apuseni.

Aceştia au venit din toată ţara, s-au aliniat la start şi au apăsat pedala de acceleraţie pe un traseu destul de dificil. Deşi investesc sume considerabile în maşini puternice, tot ceea ce contează sunt senzaţiile tari de care au parte în timpul competiţiei, spun sportivii.

Cu mașinile pregatite și motoarele turate, participanții au plecat cu încredere pe traseu. Manuela are 34 de ani, este economistă, pasiunea pentru cursele off-road a făcut-o să participe pentru prima dată la această competiție.

Manuela Bolog, pilot: „Foarte frumoase traseele, multă adrenalină. Cred că de curaj e nevoie. Cred că e interesant și pentru ei să vadă o femeie la volan într-un concurs de off-road”.

Traseul nu a fost unul tocmai ușor. Piloții au avut de parcurs zone de urcare prin noroi, coborâri spectaculoase, dar şi curbe strânse.

Citește și
isu
Zeci de pompieri din Mures, indrumati de instructori si piloti de off road pentru a face fata interventiilor montane

Adrenalina şi emoţiile au fost laitmotivul concursului.

Aurel, pilot Târgu Mureş: „A fost superb traseul. Cred că, de fapt, ne pregătim pentru sportul acesta de o viață”. Cătălin, pilot Cluj: „Până acum nu a fost sport a fost numai pasiune, acum e sport costisitor, dar frumos, merită”. Reporter: Traseul acesta cum vi s-a părut? Cătălin, pilot Cluj: „Frumos, de îndemânare”.

Spectatorii au savurat fiecare moment din acest concurs. Andrei, pasionat de curse off-road: „Aici este un traseu de dificultate medie. La cupe vin și mulți începători și automat pentru ei nivelul de dificultate este destul de ridicat”.

Concursul "Toamna în Apuseni" se organizează de mai mulți ani și deja a devenit o tradiție pentru orașul Abrud.

Bogdan Furdui, preşedinte Club Off-Road Apuseni: „Anul acesta am avut 80 de echipaje. Un traseu destul de frumos în funcție de clase, au avut în jur de 65 de km fiecare clasă”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult