Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată acum iubita lui Cristi Manea, după ce a fost lovită în faţă cu pumnii şi picioarele

Iubita lui Cristi Manea şi-a revenit după scandalul de la meciul cu Franţa.

Ea va fi pe stadion şi va striga pentru România la partida cu Germania de joi seară. Andreea a fost lovită în faţă la meciul cu Franţa, cu piciorul şi cu pumnul şi a ajuns la spital. Ea şi-a revenit şi va fi în galeria României la Bologna.

Mirel Rădoi a cerut mai multă protecţie pentru iubitele fotbaliştilor săi, mai ales că şi la Bologna, Naţionala U21 va avea parte de un stadion plin de români.

"Important este să-I susţinem şi să ne rugăm să se califice în finală pentru a ne bucura cu toţii”, a declarat Andreea pentru sport.ro.

 

Citește și
iubita Cristi Manea
Iubita lui Cristi Manea, lovită de doi suporteri. Rădoi: ”Era devastat”
Iubita lui Cristi Manea, lovită în faţă la meciul România-Franţa

 

Iubita lui Cristi Manea a fost bătută luni seară în tribune, la meciul România-Franţa, de doi fani, după încheierea partidei în momentul în care jucătorul a încercat să ajungă la ea. Scandalul ar fi pornit de la prietena unui unui fan care a încercat să facă o poză cu Manea.

Fotbalistul a bruscat-o, iar atunci a intervenit prietenul acesteia, care l-a îmbrâncit pe jucătorul de la CFR. În acea ambuscadă, iubita lui Manea a primit un picior în figură și a fost umplută de sânge.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult