Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CTP, despre finala pierdută de Halep: ”S-a întors în urma unui truc. A fost o prefăcătorie”

Unul dintre cei mai mari susținători ai Simonei Halep, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a dezaprobat tactica prin care belgianca Elise Mertens a reușit să revină și să câștige finala de la Doha.

”Meciul s-a întors în urma unui truc al lui Mertens, e legal, la 2–0 în setul 2 pentru Simona, Mertens a cerut pauză de vestiar, în mod evident a fost o prefăcătorie, nu avea nimic la spate aşa cum pretindea. A venit de la vestiar foarte repede şi a jucat foarte bine după aceea. Astfel de momente trebuie gestionate în tenis. Simona nu a reuşit să revină după acea întrerupere”, a spus CTP, la Digi24.

Halep (27 ani, 3 WTA), care de luni va fi numărul doi în lume, a dominat prima jumătate a meciului cu Mertens şi părea că se îndreaptă spre o victorie destul de facilă, dar a început să greşească tot mai mult şi a pierdut după două ore şi 13 minute.

Mertens a cerut un time-out medical la scorul de 6-3, 2-1, pentru Halep, când românca era "pe val". După o pauză destul de lungă, meciul s-a echilibrat şi a fost câştigat de Mertens. În ciuda înfrângerii suferite, Halep va urca, luni, pe locul 2 WTA.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult