Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristiano Ronaldo, interviu exploziv. "Mă simt trădat! Fanii trebuie să știe adevărul". Amendă uriașă pentru portughez

Cristiano Ronaldo, 37 de ani, are zilele numărate la Manchester United, după ce i-a acordat un interviu exploziv celebrului jurnalist englez Piers Morgan.

Starul portughez a pus tunurile pe antrenorul Erik Ten Hag, pe care l-a acuzat că a vrut să scape de el.

"Nu îl respect pe Ten Hag, pentru că nici el nu îmi oferă mie respect. Anumiți oameni nu mă vor aici. Nu doar antrenorul, mai sunt doi - trei băieți. Și nu doar anul acesta, anul trecut de asemenea.

Sincer, nu ar trebui să spun asta. Dar nu îmi mai pasă. Oamenii trebuie să audă adevărul de la mine. Mă simt trădat", a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit Daily Mail.

CR7 i-a criticat și pe șefii clubului Manchester United.

Citește și
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo, omagiu emoționant adus reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

"De când a plecat Sir Alex Ferguson de la club, clubul nu a evoluat deloc. Progresul e zero. Nimic nu s-a schimbat. Nici măcar piscina, jacuzzi-ul, sala de forță. Parcă s-ar fi oprit în timp, ceea ce m-a surprins enorm.

Fanii ar trebuie să știe adevărul de la mine. Vreau ce e mai bine pentru Manchester United. Dar sunt anumite lucruri în interiorul clubului care nu te lasă să ajungi la nivelul lui City, Liverpool și mai nou Arsenal", a spus Cristiano Ronaldo.

Portughezul nu l-a iertat nici pe Ralf Rangnick, cel care a fost antrenorul lui Manchester United în sezonul trecut: "Nici măcar nu auzisem de el. Dacă tu nici măcar nu ești antrenor, cum vrei să vii pe banca lui Manchester United?".

Lusitanul i-a dat replica și lui Rooney, fostul său coleg, cel care l-a criticat în ultima vreme pentru atitudinea sa: "Nu știu de ce mă critică așa de mult. Poate pentru că s-a retras, iar eu încă mai joc la un nivel foarte ridicat. Nu o să spun că arăt mai bine ca el, dar ăsta ar fi adevărul".

Cristiano Ronaldo, amendat cu o sumă uriaşă de Manchester United

Interviul pe care i l-a acordat lui Piers Morgan îl va costa scump pe Cristiano Ronaldo.

"Cristiano Ronaldo va fi amendat cu 1 milion de lire sterline de Manchester United, pentru interviul cu Piers Morgan. Este salariul lui pe două săptămâni", informează publicația Metro.

Nu este pentru prima dată când CR7 primește o astfel de sancțiune. Luna trecută, Ronaldo a fost amendat cu un milion de lire sterline după ce a refuzat să intre pe teren în partida cu Tottenham Hotspur, iar apoi a plecat la vestiare înainte de fluierul final al arbitrului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult