Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristiano Ronaldo, gest scandalos în Arabia Saudită. Se cere arestarea și deportarea starului portughez | VIDEO

Cristiano Ronaldo, 38 de ani, se confruntă cu probleme serioase în Arabia Saudită. Un avocat a depus o plângere penală împotriva starului portughez.

Totul a pornit după ce Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unor momente uluitoare la derby-ul dintre Al-Hilal și Al-Nassr, disputat marți, 18 aprilie, scor 2-0.

Mai întâi, la o fază petrecută în meci, Cristiano Ronaldo l-a luat de gât şi la trântit la pământ pe Gustavo Cuellar, printr-o mişcare de wrestling.

Apoi, după fluierul final, starul lui Al-Nassr a făcut gesturi obscene către fanii echipei rivale, în momentul în care se îndrepta spre tunelul de la vestiare.

Cristiano Ronaldo le-a răspuns astfel suporterilor lui Al-Hilal, care scandau ”Messi, Messi”.

Citește și
ronaldo
Vis împlinit pentru un copil sirian din zona devastată de cutremure. Momentul emoționant în care îl întâlnește pe Ronaldo

Aceste gesturi l-ar putea costa scump pe starului celor de la Al-Nassr.

Nouf Bint Ahmed, un avocat saudit specializat în drept comercial internaţional, a anunțat că va depune o plângere la Parchet, deoarece aceste gesturi sunt considerate infracţiune în Arabia Saudită:

”Nu urmăresc sport. Chiar dacă fanii lui Al-Hilal l-au provocat pe Cristiano, el n-a ştiut să le răspundă. Comportamentul lui reprezintă o infracţiune.

Este o indecenţă publică şi se numără printre infracţiunile care necesită arestare şi deportare, dacă sunt comise de un străin.

Vom depune plângere la parchet în acest sens”, a scris avocatul pe contul său de Twitter.

Ulterior, Nouf Bint Ahmed a revenit şi a precizat că a înregistrat oficial plângerea împotriva lui CR7.

 Conform publicației spaniole Marca, care îl citează pe un jurnalist saudit, cei de la Al Nassr susţin că Ronaldo a făcut acele gesturi pentru că "a primit o lovitură în timpul meciului" în zona organelor genitale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult