Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristiano Ronaldo, cel mai abuzat fotbalist din Premier League pe Twitter. Cum arată Top 10

Cristiano Ronaldo, 37 de ani, este cel mai abuzat fotbalist din Premier League pe Twitter, una dintre cele mai populare rețele sociale din lume.

Pe locul secund se află Harry Maguire, 29 de ani, coechipier cu starul portughez la Manchester United, potrvit unui studiu realizat de agenția guvernamentală Ofcom și citat de BBC.

Podiumul este completat tot de un jucător legitimat la echipa de Old Trafford. Este vorba despre Marcus Rashford, 24 de ani.

"Aceste rezultate scot la iveală partea întunecată a fotbalului. Abuzul online nu are ce căuta în sport și nici în societate în general, iar combaterea lui necesită un efort de echipă", a declarat Kevin Bakhurst, directorul agenției.

Ofcom a analizat 60.000 de postări abuzive, apărute într-o perioadă de câteva luni, iar aproximativ 12.500 dintre acestea erau legate de Cristiano Ronaldo.

Ofcom a publicat clasamentul celor mai abuzați fotbaliști din Premier League pe Twitter. Din primii zece, opt sunt legitimați la Manchester United, grupare care a încheiat pe locul 6 ultimul sezon din Premier League.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult