Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristiano Ronaldo, așa cum nu a mai fost văzut vreodată. Fotbalistul s-a îmbrăcat într-un costum tradițional saudit | FOTO

Cristiano Ronaldo a purtat un costum tradițional saudit cu ocazia Zilei Naționale a Arabiei Saudite.  

Într-un videoclip publicat de clubul de fotbal Al-Nassr, starul portughez Cristiano Ronaldo și alți jucători ai echipei au fost filmați în timp ce fac un dans tradițional numit „aardha", cunoscut și sub numele de „dansul sabiei”.

Ronaldo, care este căpitanul clubului de fotbal saudit Al-Nassr, a îmbrăcat o haină autentică de daglah - cunoscută şi sub numele de thobe - o haină bărbătească tradiţională purtată în diferite ţări din Orientul Mijlociu.

Ronaldo, fotbalistul senegalez Sadio Mane şi coechipierii lor de la Al-Nassr au fost filmați în timp ce dansează cu săbii pregătite de club pentru a marca sărbătoarea saudită într-un videoclip care durează două minute.

Ziua națională a Arabiei Saudite este sărbătorită de jucătorii de la Al-Nassr pe un stadion din Riad, pe 23 septembrie.Sunt marcați 93 de ani de la înffiinţare, iar în Arabia Saudită vor fi organizate diverse festivităţi şi parade militare.

Nu este pentru prima oară când Cristiano Ronaldo îmbracă costumul tradițional saudit. Fotbalistul pare să fi îmbrățișat cultura Arabiei Saudite. Acesta a fost recent surprins purtând straie tradiționale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult