Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ciprian Tătărușanu s-a retras din fotbal cu un mesaj emoționant. „Am început acum 30 de ani și astăzi mă opresc”

S-a retras singurul portar român care a aparat la Milan. Fostul căpitan al naționalei, Tătărușanu și-a încheiat cariera la 38 de ani.

„Fotbalul, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat și onorat să-l practic”, așa își începe Tătărușanu mesajul de adio. Fostul portar și căpitan al naționalei a decis să se retragă la 38 de ani.

„Mulțumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele. Ele m-au făcut omul care sunt azi. Am început acum 30 de ani și astăzi mă opresc”, spune Tătărușanu, singurul român care a aparat la Milan.

De 2 ori campion cu FCSB, Tatarușanu a mai jucat la Fiorentina, Nantes și Lyon. Ultimul lui sezon din cariera a fost de coșmar. La arabi, Tatarușanu a încasat mai multe goluri decât în toată cariera la națională. Euro 2016 e singurul turneu final la care a participat Tătărușanu.

Citește și
Ciprian Tătărușanu reușește lovitura carierei și semnează cu AC Milan. ”Sunt foarte fericit să fiu aici”
Ciprian Tătărușanu reușește lovitura carierei și semnează cu AC Milan. ”Sunt foarte fericit să fiu aici”

Ciprian Tătărușanu: „Sunt foarte mulțumit de cariera mea, visul meu a fost să joc în prima liga și apoi să joc la echipa mea de suflet, steaua și apoi la Echipa Națională”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult