Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ciprian Marica: ”Am avut salariu minim pe economie la FCSB”. Fostul atacant, invitatul lui Cătălin Oprișan la Arena SPORT.RO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ciprian Marica este primul invitat al lui Cătălin Oprișan, în noua emisiune Arena SPORT.ro, care se difuzează exclusiv online pe Sport.ro și Voyo.

Marica a avut salariu minim pe economie la FCSB. El a vrut să-și încheie cariera la Dinamo, dar s-a retras de la FCSB:

”Am avut ușa închisă la Dinamo, nu am putut să mă mai întorc acolo. Oamenii au impresia că te duci pentru bani, nu am câștigat niciun ban la FCSB” - spune sportivul.

Marica ”s-a rupt” în derby-ul Dinamo - FCSB: ”Mama a plecat de stadion, la câte înjurături a primit atunci".

Marica provine dintr-o familie înstărită și nu s-a apucat de fotbal ca să se îmbogățească: ”Îmi spuneau că nu o să ajung fotbalist cu living room și bar acasă. Aveam șofer, veneam cu șoferul la antrenament".

Citește și
Arena SPORT.RO
Cătălin Oprișan va prezenta o nouă emisiune pe VOYO, Arena SPORT.RO

Regretul lui Marica e că n-a jucat la Euro. Piturca nu l-a băgat deloc în ”grupa morții” cu Italia, Franța și Olanda. La națională, Pițurcă făcea și din Andorra o sperietoare.

Ciprian Marica: ”Și se trezea Mutu: Hai, mă, nea Piți, i-ai făcut pe toți Pele! Lasă că intru mâine și dau două goluri! Hai, să mergem! Ne ții aici 40 de minute să ni-l arăți pe portar.”

În fiecare săptămână, în emisiunea Arena Sport.ro - difuzată exclusiv online pe VOYO și Sport.ro - Cătălin Oprișan aduce tuturor urmăritorilor informații despre cele mai relevante evenimente sportive ale momentului, din diverse domenii, comentate în stilul său consacrat, dar și de invitații speciali pe care îi va avea aproape.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult